حجت الاسلام والمسلمین رضائی، معاون علمی حوزه علمیه خراسان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، به برگزاری رقابت های علمی نخبگانی پژوهشی این حوزه اشاره و ابراز کرد: مرحله نخست این رقابت ها هفته گذشته با حضور ۷ هزار طلبه برگزار شد.
وی به مشارکت قابل توجه طلاب در مرحله نخست این رقابت ها که به صورت مجازی برگزار شد اشاره و تصریح کرد: در دور نخست رقابت ها بیش از ۷ هزار نفر در قریب به ۱۳ هزار عنوان درسی شرکت کردند و آمادگی حضور در مرحله دوم را که به صورت جدی تر برگزار خواهد شد کسب نمودند و در این دوره از ۸۶ نفر از اساتید شاخص عرصه های مختلف دانشی برای طراحی سوال در سطوح مختلف استفاده شد.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان با اشاره به امکان شرکت جاماندگان مرحله اول تا چندروز آینده در این رقابت ها، خاطر نشان کرد: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده از سوی دبیرخانه رقابت های نخبگانی، امکان ثبت نام و شرکت جاماندگان مرحله اول در رقابت ها وجود دارد تا چنانچه حائز رتبه علمی لازم شوند، به مرحله دوم و ادامه حضور در فرایند رقابت های علمی نخبگانی راه پیدا کنند.
حجت الاسلام والمسلمین رضائی با اشاره به ضرورت پشتیبانی علمی مدارس از طلاب شرکت کننده در این دور از رقابت ها، عنوان کرد: مدارس با پشتیبانی علمی و برنامه فوق العاده ای که به تشخیص آنان خواهد بود، آمادگی برای ورود به مرحله دوم رقابت ها را کسب خواهند کرد.
وی با اشاره به دیگر حمایت ها و پشتیبانی های مدارس از طلاب شرکت کننده در رقابت های علمی نخبگانی، خاطرنشان کرد: در نظر گرفتن امتیازات ویژه برای طلاب راه یافته به مرحله بعد رقابت ها، پشتیبانی های مادی و معنوی و برگزاری کلاس های فوق العاده در راستای ارتقای علمی را از جمله حمایت ها عنوان کرد.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان با بیان این که دبیرخانه رقابت های علمی نخبگانی بستههای دانشی در زمینههای مختلف مانند اصول فقه، ادبیات عرب، قرآن و حدیث، کلام و منطق را در اختیار مدارس قرار می دهد، ابراز کرد: همچنین تلاش شده تا اسامی اساتیدی که در فرایند رقابت ها مشارکت داشتند، به مدارس ارائه شود تا آنان نیز بتوانند از ظرفیت اساتید رقابت های علمی نخبگانی بهره ببرند.
حجت الاسلام والمسلمین رضائی همچنین با اشاره به فرایند رقابت های علمی نخبگانی، گفت: این رقابت ها به صورت فرایندی و شامل آزمون آنلاین، آزمون حضوری در آذرماه و مصاحبه خواهد بود، هدف از این رقابتها، ایجاد فضای پژوهشی و کاربردی است که در آن سؤالات کاربردی و حافظه محور مورد توجه قرار گیرد و امیدواریم با همراهی اساتید، مدیران و مسئولین بتوان به نتائج درخشانی دست یافت.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۹
نظر شما